Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze parmak sokmak

Rüyada göze parmak sokmak

Rüyada göze parmak sokmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada göze parmak sokmak gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada göze parmak sokmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada makata parmak sokmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne parmak sokmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Rüyada parmağını sokmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağını gözüne sokmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada elini denize sokmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını suya sokmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada laf sokmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments