Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi boya görmek

Rüyada gözüne mavi boya görmek

Rüyada gözüne mavi boya görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi boya gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada gözüne mavi boya görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Rüyada boyalı göz görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada göz boyası görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz boyası sürmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı oda görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalet eder.

Rüyada mavi boya kalemi görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments