Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz boyası görmek

Rüyada göz boyası görmek

Rüyada göz boyası görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada göz boyası gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada göz boyası görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyalı göz görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi boya görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz boyası sürmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hem de para kaybettireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada saçları kahverengine boyatmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada saçları kızıl boyalı görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, durgunlaşacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments