Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı göz görmek

Rüyada boyalı göz görmek

Rüyada boyalı göz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada boyalı göz gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada göz boyası sürmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, engel teşkil edeceğine rivayet eder.

Rüyada boyalı göz görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iyileşeceğine, dertlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözüne mavi boya görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet eder.

Rüyada göz boyası görmek saygınlık kazanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada renkli boya kalemi görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada boyalı bıyık görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk boya görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments