Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada sabaha kadar ağlamak bazı sırların açığa çıkacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada ona kadar saymak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dize kadar kar görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek parasal durumun düzeltileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments