Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabaha kadar ağlamak

Rüyada sabaha kadar ağlamak

Rüyada sabaha kadar ağlamak çekilen çilelerin sona ereceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada sabaha kadar ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Rüyada sabaha kadar ağlamak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zor günler geçireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarıya kadar gömülmek duygularının karşılıklı olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalettir.

Rüyada dize kadar denize girmek yersiz yere suçlanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments