Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerde yara görmek

Rüyada gözlerde yara görmek

Rüyada gözlerde yara görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, dertlerinin biteceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada gözlerde yara gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada gözün üstünde yara görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün içinde yara görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerde yara görmek borcunun çok olacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göz şeklinde yara görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, hacetinizin giderilmesine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada gözünden yaralanmak özgüveninin yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağında yara görmek her zaman şükür içinde olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada akan yara görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kabuklu yara görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments