Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yaralandığını görmek

Rüyada bebeğin yaralandığını görmek

Rüyada bebeğin yaralandığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, zor durumların sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada bebeğin yaralandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bebeğin yaralandığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebekte yara görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hanesine bolluk geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada kolunda derin yara görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerde yara görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Rüyada burnu yara görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yalan söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments