Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden kirpik çıkarmak

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kötü yola sapmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak can bulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpik çıkarmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz ve kirpik görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini koparmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments