Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz ve kirpik görmek

Rüyada göz ve kirpik görmek

Rüyada göz ve kirpik görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, muradın gerçekleşeceğine, sorunların aşılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada göz ve kirpik gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada göz ve kirpik görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, yeni alanlara yöneleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kirpik dökülmesini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments