Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden kan aktığını görmek

Rüyada gözünden kan aktığını görmek

Rüyada gözünden kan aktığını görmek sıkıntıların biteceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bekârlığına da veda edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Rüyada gözünden kan aktığını gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada gözlerinden kan aktığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments