Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden kan aktığını görmek

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden kan aktığını gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden su aktığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünden süt aktığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, zorlukların giderileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments