Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada bacağından kan aktığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaktan kan aktığını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalettir.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments