Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, istediği noktalara geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, haneye bereket geleceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, maddi varlığının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek muradın yerine geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, küslükleri bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments