Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik kestiğini görmek

Rüyada kirpik kestiğini görmek

Rüyada kirpik kestiğini görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Rüyada kirpik kestiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada kirpik kestirmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada kirpik kestiğini görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine delalet eder.

Rüyada boyalı kirpik görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kirpik yolmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğini uzun görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalettir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments