Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün büyüdüğünü görmek

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada gözün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada işleri büyütmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments