Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iyi halin geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek kendisi ile gururlanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek ekmeksiz kalacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek her zaman şükür içinde olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin rahat edeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyüdüğünü görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments