Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerini hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek kendisi ile baş başa kalacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın büyüdüğünü görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada bitkilerin büyüdüğünü görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments