Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, geriye doğru gideceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kimseye borçlanmayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına inanılır.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek kasasının ağırlaşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebek büyütmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments