Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, beklenen mirasın alınacağına, hatalı yollara sapılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın büyüdüğünü görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hayır dualarına nail olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments