Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret eder.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulur.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek bereketin ve verimin geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada küçük bebeğin büyüdüğünü görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments