Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işleri büyütmek

Rüyada işleri büyütmek

Rüyada işleri büyütmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kısmetlerinin bollaşacağına, zorlukların geride kalacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işleri büyütmek gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada işleri büyütmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, bol hayır duası alınacağına, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek en doğru şekilde öğreneceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada işyerini büyütmek masumluğunu ispat edeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada işini büyütmek kendi işini kurup başına geçeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçeğin büyüdüğünü görmek sevdikleri ile kavuşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, konforunun artacağına delalet eder.

Rüyada bir evin büyüdüğünü görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Rüyada yılan büyütmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments