Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü şaşı olmak

Rüyada gözü şaşı olmak

Rüyada gözü şaşı olmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eğlenceli günler geçireceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret eder.

Rüyada gözü şaşı olmak gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Rüyada gözlerini şaşı görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şaşı göz görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulur.

Rüyada gözü şaşı olmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatını ailesine adayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments