Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri şaşı bebek görmek

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, insanların afiyet bulacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada gözleri şaşı bebek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada gözleri şaşı olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada gözü şaşı görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hayatını yoluna koymaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada gözlerini şaşı görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments