Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, namaz kılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada şaşı göz görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet eder.

Rüyada gözü şaşı olmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, huzurlu hissedileceğine, yaşamının uzun olacağına inanılır.

Rüyada gözleri şaşı görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, kendisini mutsuz edeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünü şaşı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments