Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bir adamla evlenmek

Rüyada kör bir adamla evlenmek

Rüyada kör bir adamla evlenmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada kör adamla evlenmek zarar etme riskini en aza indireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bekarsa evleneceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Rüyada kör yaşlı adam görmek bankadaki hesabının kabaracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Rüyada kör adam görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör adama yardım etmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör adam görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments