Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör yaşlı adam görmek

Rüyada kör yaşlı adam görmek

Rüyada kör yaşlı adam görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada kör yaşlı adam gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek başarının düşeceğine, keyfinin olmayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör adam görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada gözü kör adam görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör adama yardım etmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kafasının da rahat edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments