Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör adam görmek

Rüyada kör adam görmek

Rüyada kör adam görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bolluğa kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör adam gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kör bi adam görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kör adama yardım etmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kör adam görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kör bir adamla evlenmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör yaşlı adam görmek gelirinin daimi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kör adamla evlenmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada gözü kör adam görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments