Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kararmak

Rüyada gözü kararmak

Rüyada gözü kararmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kararmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada gözleri kararmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada gözün karardığını görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada gözü kararmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada denizin karardığını görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanın karardığını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, mutluluk bulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulur.

Rüyada dünyanın karardığını görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memenin karardığını görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments