Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin karardığını görmek

Rüyada denizin karardığını görmek

Rüyada denizin karardığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, birikim yapacağına, geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Rüyada denizin karardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada denizin karardığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada memenin karardığını görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün karardığını görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gözleri kararmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada göğsünün karardığını görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada karardığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments