Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın karardığını görmek

Rüyada tavanın karardığını görmek

Rüyada tavanın karardığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hayata küseceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanın karardığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavanın karardığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunun karardığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada güneşin karardığını görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin karardığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada denizin karardığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölünün karardığını görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek hayalkırıklığı duyacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments