Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün karardığını görmek

Rüyada gözün karardığını görmek

Rüyada gözün karardığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözün karardığını gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada gözün karardığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kararmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kararmak mutlu olacağınıza, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada güneşten kararmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, stresten uzaklaşılacağına, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada memenin karardığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada altının karardığını görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sıkıntılarını atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments