Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin karardığını görmek

Rüyada gözlerinin karardığını görmek

Rüyada gözlerinin karardığını görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, güçten düşeceğine, kariyer edineceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin karardığını gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada gözün karardığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri kararmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kararmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin karardığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüşün karardığını görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada karardığını görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments