Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memenin karardığını görmek

Rüyada memenin karardığını görmek

Rüyada memenin karardığını görmek işlerin günden güne bozulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, aradaki buzların eritileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada memenin karardığını gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada memenin karardığını görmek büyük borçların altında ezileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, iyileşme göstereceğine delalettir.

Rüyada karardığını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada tavanın karardığını görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada gümüşün karardığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunun karardığını görmek şeytanın aklına uyacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün karardığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cildinin karardığını görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada altının karardığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments