Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın karardığını görmek

Rüyada dünyanın karardığını görmek

Rüyada dünyanın karardığını görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin çok açılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın karardığını gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada dünyanın karardığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünün karardığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada denizin karardığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güneşten kararmak inancından sapacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Rüyada karardığını görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sürekli yerinde sayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerin karardığını görmek kalp kırıklığına neden olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cildinin karardığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments