Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlük almak

Rüyada güneş gözlük almak

Rüyada güneş gözlük almak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlere nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlükleri görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerin büyüyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments