Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğü kırık görmek

Rüyada gözlüğü kırık görmek

Rüyada gözlüğü kırık görmek kirli işlere bulaşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlüğü kırık gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada kırık gözlük camı görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğü kırık görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Rüyada camı kırık gözlük görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, masraflarının azalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments