Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gözlük görmek

Rüyada altın gözlük görmek

Rüyada altın gözlük görmek muradın gerçekleşeceğine, borçların gittikçe artacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, saygı göreceğine delalettir.

Rüyada altın gözlük gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada altın gözlük görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın gözlük takmak fakirlerin güleceğine, gelirinin sürekli olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada sarı gözlük takmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış gözlük görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına işarettir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments