Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, ona şifa olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Rüyada gözlük taktığını görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments