Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments