Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek bahtın açılacağına, maceralara atılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada gözlük takmış birini görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük takmış görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma kol görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının takma dişini takmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş düşürmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada takma sakal görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada takma diş yutmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments