Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük taktığını görmek

Rüyada gözlük taktığını görmek

Rüyada gözlük taktığını görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, elde edilecek menfaatlere, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek ters giden durumların düzeleceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük taktığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments