Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kısmetinizin açılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Rüyada gözlük taktığını görmek gücünün azalacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerinin yaver gideceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments