Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, o işten ekmek yiyeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rızık elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ilişkilerin noktalanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Rüyada gözlük taktığını görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kazancınızın artacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments