Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözlük taktığını görmek

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük taktığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek rahat şekilde geçineceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments