Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğünü unutmak

Rüyada gözlüğünü unutmak

Rüyada gözlüğünü unutmak sağlığına kavuşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözlüğünü unutmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada gözlük unutmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Rüyada gözlüğünü unutmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabada çanta unutmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, müjdeli bir haber alacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada otobüste bavul unutmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar unutmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, istediklerini elde edeceğine delalettir.

Rüyada elbisesini unutmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada valizi unutmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments