Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü satmak

Rüyada güneş gözlüğü satmak

Rüyada güneş gözlüğü satmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada güneş gözlüğü satmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments