Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kılıfını çıkarmak

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak eğlenceli günler geçireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işaret eder.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına inanılır.

Rüyada yastık kılıfı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments