Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıfsız yastık görmek

Rüyada kılıfsız yastık görmek

Rüyada kılıfsız yastık görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıfsız yastık gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek içinin ferahlayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı almak sıkıntılı günler yaşayacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada yastık kılıfı görmek helal lokma yiyeceğine, kötü sözler duyacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada kılıfsız yastık görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments