Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek onların başarıları ile övüneceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerim kılıfı gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kuran kılıfı görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, duygularının ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca kılıfı görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada yorgan kılıfı görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kılıfsız yastık görmek çok mutlu günler geçireceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı almak hasret çekenlerin kavuşacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments